Submenu

Winkel

Van Camp Schoenen heeft zich naast de verkoop van modeschoenen steeds meer gespecialiseeerd in de verkoop van extra smalle, brede, kleine en grote schoenen in de maten 31 tot en met 54. Van Camp Schoenen is sinds 1975 gevestigd aan de Dorpsstraat 81 te Lunteren. 

Naast de collectie modeschoen vindt u een ruim assortiment speciaalschoeisel in diverse lengte- en wijdtematen ofwel breedtematen. Voor dames zijn er schoenen te vinden in de wijdte C t/m wijdte W. Ook herenschoenen zijn te verkrijgen in wijdte E t/m wijdte W.  

Veel schoenen hebben een uitneembaar voetbed en zijn dus geschikt voor uw eigen steunzool. Uw voeten worden bij ons gemeten, zodat wij een passend advies kunnen geven. Onze medewerkers beschikken over veel vakkennis en zullen u graag adviseren bij uw keuze. Onze medewerkers zijn o.a. opgeleid als schoenconsulenten en registerpodoloog. Hier vindt u de meest complete schoenen uit de regio.

In 2019 zijn wij voor de vierde keer uitgeroepen tot 1 van de beste 50 schoenenwinkels van Nederland. Wij zijn er blij en trots voor deze waardering en geeft ons een positivieve stimulans om u dagelijks van dienst te kunnen zijn.

 

       

 

 

 

 

Omdat het pand te klein werd en erg gedateerd was en inmiddels de kinderen tot het bedrijf waren toegetreden, heeft de oude winkel in 2016 plaatsgemaakt voor een nieuwe winkel. Deze winkel biedt voor ons familiebedrijf nu ruimte aan een de schoenenwinkel, wandelafdeling, kinderschoenenafdeling, schoenmakerij, register-podoloog en medischpedicure. In 2017 is de aangrenzende Fashion-afdeling geopend met moderne en stijlvolle dames- en herenkleding.  

Met Van Camp Schoenen, Fashion, Outdoor(wandelschoenen en kleding), Kinderschoenen, Schoenmakerij, Podologie en Medisch Pedicure hopen wij u een totaal concept op het gebied van mode en comfort te bieden.

Wij heten u van harte welkom en zullen u graag adviseren bij uw keuze in schoenen en / of kleding.

De koffie staat klaar!