Submenu

Winkel

Van Camp Schoenen is sinds 1975 gevestigd aan de Dorpsstraat 81 te Lunteren. Van Camp Schoenen heeft zich in de loop der jaren naast de verkoop van modeschoenen steeds meer gespecialiseeerd in de verkoop van extra smalle, brede, kleine en grote schoenen in de maten 31 tot en met 54. 

U vindt een ruim assortiment speciaalschoeisel in diverse lengte- en wijdtematen ofwel breedtematen. Voor dames zijn er schoenen te vinden in de wijdte C, wijdte D, wijdte E, wijdte G, wijdte H, wijdte I, wijdte J, wijdte K, wijdte M, wijdte W. Voor heren zijn er schoenen te verkrijgen in wijdte D, wijdte E, wijdte F, wijdte G, wijdte H, wijdte K, wijdte N, wijdte W.  

Veel schoenen hebben een uitneembaar voetbed en zijn dus geschikt voor uw eigen steunzool. Uw voeten worden bij ons gemeten, zodat wij een passend advies kunnen geven. Onze medewerkers beschikken over veel vakkennis en zullen u graag adviseren bij uw keuze. Onze medewerkers zijn o.a. opgeleid als schoenconsulenten en podoloog.

 

In 2018 zijn wij voor de derde keer uitgeroepen tot 1 van de beste 50 schoenenwinkels van Nederland. Wij zijn er blij en trots voor deze waardering en geeft ons een positivieve stimulans om u dagelijks van dienst te kunnen zijn.

 

 

 

Omdat het pand te klein werd en erg gedateerd was en inmiddels de kinderen tot het bedrijf waren toegetreden, heeft de oude winkel in 2016 plaatsgemaakt voor een nieuwe winkel. Deze winkel biedt voor ons familiebedrijf nu ruimte aan een de schoenenwinkel, wandelafdeling, kinderschoenenafdeling, schoenmakerij, podoloog en pedicure. In 2017 is de aangrenzende Fashion afdeling geopend met moderne en stijlvolle dames- en herenkleding.  

Met Van Camp Schoenen, Fashion, Outdoor, Kinderschoenen, Schoenmakerij, Podologie en Pedicure hopen wij u een totaal concept op het gebied van mode en comfort te bieden.

Wij heten u van harte welkom en zullen u graag adviseren bij uw keuze in schoenen en / of kleding.

De koffie staat klaar!