Submenu

Wandelschoenen

Van Camp is hét adres voor wandelschoenen. Grootste collectie wandelschoenen van Midden Nederland.

ALLEEN DE BESTE WANDELSCHOENEN & ZORG VOOR VOETEN

Van Camp Schoenen is gespecialiseerd in het aanmeten van wandelschoenen. Kennis van de verschillende soorten wandelschoenen is aanwezig om u in onze complete wandelafdeling te kunnen adviseren. De gehele verdieping onder de begane grond is ingericht als wandelafdeling. U vindt er diverse merken wandelschoenen (Lowa, Meindl, Hanwag, Dolomite, ON, Jack Wolfskin en Joya) in verschillende categorieën en breedtematen. Indien u bij ons voor advies komt, zullen wij u altijd vragen voor welk doel u wandelschoenen nodig heeft. Ook zullen wij uw beide voeten meten, zodat wij u de meest geschikte schoenen kunnen adviseren. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie wandelschoenen welke u vindt op de veluwe in Gelderland. Uiteraard nemen wij alle tijd. De Outdoor afdeling beschikt over een testbaan, waar u kunt voelen hoe de schoenen zich op oneffen terrein gedragen. 

Waarom Van Camp?                                                                                                                                                                                                                                   

Wij geven u een eerlijk en deskundig advies voor passende schoenen in de door u gewenste A,B of C categorie.  Wij vinden het leuk om samen met u tot de juiste keuze te komen. Er zijn ook register-podologen aanwezig zodat wij het juiste advies kunnen geven. Onze wandelschoenen hebben we van 35 tot maat 52. 

Ook hebben wij een assortiment wandel- en nordicwalkingstokken, rugzakken en outdoorkledeling van de merken Jack Wolfskin. Life-Line en Icepeak, gesorteerd op kwaliteit en functionaliteit. Laat het weer u niet belemmeren om lekker naar buiten te gaan! 

Bekijk hier ons magazine

 

Bekijk hier de damescollectie               

Bekijk hier de herencollectie

          

Google - review

“Super service. Gekomen voor wandelschoenen. Er wordt alle tijd genomen om verschillende schoenen te passen en proberen, tot dat de perfecte is gevonden.”“Kop koffie erbij, heel goede tips en adviezen.”

 

Uitstekend geadviseerd. Personeel is deskundig en neemt de tijd om een passend paar schoenen te vinden. Aanrader.''

 

     

 

 

 

 

 

    

Uw outdoorspecialisten van Van Camp Lunteren