Submenu

Nieuwe collectie

Cognac, donkerbruin, donkerblauw en zwart vormen de basis in het schoenenkleurenpallet van het najaar.

De schoenentrend voor de herst/winter: de laars. Hoog, laag, met veters, gesp of rits, alles mag! Gemak en comfort zijn de norm. Het is daarom geen verrassing dat we dit seizoen ook sneakers weer voorbij zien komen, maar wel in een winterse uitvoering. Naast kleur zijn dierenprints nog steeds trendy. Een stukje snake, leopard of zebra op de neus of hiel geeft de schoen net dat beetje extra. It's all about the details.

In de kleding zien we veel laagjes, gebreide truien, jurken, dierenprints (ook gekleurd) en goud accenten. Ook weer nieuwe merken in de winkel zoals Smith&Soul, Alix the Label, Laura Vita, Barracuda, Nike, Dolomite, Dubarry en Hanwag, bekijk deze online en kom het gezellig passen in de winkel en laat u adviseren. 

Al seizoenenlang duidelijk aanwezig, de dierenprint, deze kun je niet missen in je gaderobe! Maar daarnaast zien we meer de western stijl in ons modebeeld, waaronder de flared broeken, langere blazers en rokjes in warme herfstkleuren. Cognac en brick zijn de herftkleuren van dit seizoen. We hebben een stoer nieuw nederlands merk aan ons assortiment toegevoegd: ALIX the LABEL. Maar ook zul je onze andere vertrouwde merken terug vinden in onze winkel, waaronder EsQualo, Josh V, Aaiko G-Star en nog veel meer.

Ook voor onze mannen hebben we weer een mooi uitgebreide herfstcollectie. Mooie warme tinten en de zwarte jeans mogen dit najaar niet meer in je kast ontbreken! Met merken o.a. van Cast Iron, PME Legend, G-Star, Blue Industry en Kultivate. 

De kledingmerken zijn geselecteerd op o.a. duurzaamheid want ook wij proberen zoveel mogelijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen. 

Wil je graag persoonlijk advies of iets meer weten of passen? Onze deskundige medewerkers staat altijd voor je klaar. Tot snel?!