Submenu

Medisch Pedicure

Medisch pedicure Jetty Lagerweij

Jetty verzorgt nagels en de nagelomgeving, verwijdert overtollig eelt en likdoorns. Ook behandelt zij kloven, eeltranden, schimmelnagels en ingroeiende nagels. Naast het behandelen van voetproblemen is het ook mogelijk om je voeten te laten verzorgen met een cosmetische behandeling. 

De medisch pedicure Jetty kan naast alle voeten van gezonde personen ook de voeten van personen met risicovoeten behandelen. Zij heeft zich tijdens haar opleiding gespecialiseerd in het uitvoeren van behandelingen aan risicovoeten. Risicovoeten zijn kwetsbare voeten bijvoorbeeld als gevolg van reuma, diabetes, vaataandoeningen, kanker, ouderdom en neurologische aandoeningen. Als jouw voeten vallen in de categorie risicovoeten, dan is een regelmatige behandeling belangrijk. De medisch pedicure werkt nauw samen met huisarts, verpleegkundige, register-podoloog, fysiotherapeut en schoenmaker. 

Jetty Lagerweij is aangesloten bij ProVoet en is gediplomeerd en op de hoogte van actuele ontwikkelingen in haar vak. ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en heeft ruim 13.000 leden (juni 2016). Ook bevordert ProVoet de kwaliteit van voetverzorging en van het beroep pedicure in Nederland.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 06-20586803 

 

 

 

 

 

http://www.medischpedicurelunteren.nl