Submenu

MBT Schoenen

MBT schoenen verbeteren uw houding en uw manier van lopen. MBT schoenen zorgen ervoor dat u op een gezonde manier op een harde, vlakke ondergrond kunt lopen en stilstaan. 

De zool verandert namelijk iedere harde ondergrond in een natuurlijke, zachte bodem. MBT schoenen geven een rechtere lichaamshouding, activering van verwaarloosde spieren en minder pijn in gewrichten.

 

MBT Schoenen       Afbeeldingsresultaat voor mbt logo

MBT schoenen verbeteren uw houding en uw manier van lopen. MBT schoenen zorgen ervoor dat u op een gezonde manier op een harde, vlakke ondergrond kunt lopen en stilstaan. De zool verandert namelijk iedere harde ondergrond in een natuurlijke, zachte bodem. MBT schoenen geven een rechtere lichaamshouding, activering van verwaarloosde spieren en zorgt voor ontlasting van rug en gewrichten. Door beiden voeten te meten adviseren wij u de optimaal passende schoenen.                                                               

  

MBT schoenen. Het geheim is natuurlijke instabiliteit.

 

hoe werkt het?

De Masai-sensor in de hiel garandeert een uitstekende demping. Spieren en gewrichten krijgen hierdoor minder harde klappen te verwerken tijdens de landing van de voet. Ook zorgt de sensor voor instabiliteit waarop het lichaam reageert met spieractiviteit.

de afwikkeling

Het Balance Point zorgt voor een uitstekende afwikkeling van de voet. Hierdoor verbetert niet alleen het evenwichtsgevoel, maar ook de lichaamshouding. Zowel tijdens het lopen als bij het stilstaan.

zool met Balance Point

Het Balance Point van de MBT bevindt zich midden onder de voet. Dit is het belangrijkste onderdeel van de schoen omdat dit bij iedere stap een actieve afwikkeling van de voet garandeert.

Masai sensor

De basis van de Masai Barefoot Technology (MBT) is de zachte Masai Sensor. Die zorgt voor een heerlijk gevoel dat nog het best vergeleken kan worden met het lopen over een zandstrand.
 

ronde zool

De ronde zool stimuleert een comfortabele afwikkeling van de voet.

 

 

 

 

MBT schoenen kapot? 

Als erkend MBT-reparateur bent u bij Van Camp Schoenen aan het juiste adres. U kunt uw MBT schoenen laten repareren met originele mbt-onderdelen. Is de sensor kapot? voor € 49,50 vervangen wij voor u de sensor van uw schoenen met originele sensor. Voor € 89,50 hebben uw schoenen weer nieuwe originele sensors en origenele loopzolen.

U kunt uw schoenen vanuit heel Nederland naar ons toesturen, waar na reparatie uw schoenen weer bij u thuis bezorgd worden.

Reparatieprijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten € 6,95 (Benelux-verzending € 11,00).

 

Afbeeldingsresultaat voor mbt logo