Submenu

Comfortschoenen

Sneakers en veterboots zijn de trend van dit moment en dat is een welkome ontwikkeling. Designers van comfortschoenen-merken hebben deze trend goed vertaald in vlotte modellen en zo mode en comfort verenigd.

De tijden dat comfortabele schoenen niet de leukste schoenen waren zijn voorbij! Waar je er vroeger pas modieus uitzag als je hoge hakken aanhad, kun je nu verschijnen met sneakers of platte schoenen.Wat is een comfortschoen. Het woord “comfort” zegt het eigenlijk al; de schoen moet comfortabel zitten. En dat betekent dat uw voet op een relaxte manier in de schoen moet zitten met op de juiste plaats steun. Kwaliteit en pasvorm van een schoen is bijzonder belangrijk want veel voet- en lichaamsklachten kunnen verminderd of zelfs verholpen worden door het dragen van de juiste schoenen. Daarom is het van groot belang dat u niet alleen de juiste lengtemaat heeft maar ook de juiste breedtemaat.

Graag laten wij u kennismaken met onze uitgebreide collectie modieuze comfortschoenen!

 

Bekijk hier de damesschoenen

Bekijk hier de herenschoenen

 

Van Camp Schoenen heeft zich sinds 1975 gespecialiseeerd in van extra smalle, brede, kleine en grote schoenen in de maten 31 tot en met 54.

U vindt een ruim assortiment speciaalschoeisel in diverse lengte- en wijdtematen ofwel breedtematen. Voor dames zijn er schoenen te vinden in de wijdte C, wijdte D, wijdte E, wijdte G, wijdte H, wijdte I, wijdte J, wijdte K, wijdte M, wijdte W. Voor heren zijn er schoenen te verkrijgen in wijdte D, wijdte E, wijdte F, wijdte G, wijdte H, wijdte K, wijdte N, wijdte W.  

Veel schoenen hebben een uitneembaar voetbed en zijn dus geschikt voor uw eigen steunzool. Uw voeten worden bij ons gemeten, zodat wij een passend advies kunnen geven. Onze medewerkers beschikken over veel vakkennis en zullen u graag adviseren bij uw keuze.

 

Klik hier voor de dames collectie

Klik hier voor de heren collectie