Submenu

Comfortschoenen

Sneakers en veterboots zijn de trend van dit moment en dat is een welkome ontwikkeling.

Designers van comfortschoenen-merken hebben deze trend goed vertaald in vlotte modellen en zo mode en comfort verenigd.

De tijden dat comfortabele schoenen niet de leukste schoenen waren zijn voorbij! Waar je er vroeger pas modieus uitzag als je hoge hakken aanhad, kun je nu verschijnen met sneakers of platte schoenen.Wat is een comfortschoen. Het woord “comfort” zegt het eigenlijk al; de schoen moet comfortabel zitten. En dat betekent dat uw voet op een relaxte manier in de schoen moet zitten met op de juiste plaats steun. Kwaliteit en pasvorm van een schoen is bijzonder belangrijk want veel voet- en lichaamsklachten kunnen verminderd of zelfs verholpen worden door het dragen van de juiste schoenen. Daarom is het van groot belang dat u niet alleen de juiste lengtemaat heeft maar ook de juiste breedtemaat.

Ook voor het aanmeten van steunzolen kunt u bij ons terrecht. Een van onze register-podologen is u graag van dienst. Graag laten wij u kennismaken met onze uitgebreide collectie modieuze comfortschoenen, kom eens langs en laat u verrassen!

 

Bekijk hier de damesschoenen

Bekijk hier de herenschoenen

 

 

 

 

 

Belang goede schoenen

Onze voeten zijn onmisbaar. Ze brengen ons overal naartoe en moeten ons de gehele dag dragen. Een goede stand van de voeten is dan ook erg belangrijk. Goede schoenen helpen chronische klachten en overbelastingsletsels ter hoogte van de onderste ledematen te voorkomen.

Kiezen van de juiste schoenen

Het kiezen van de juiste schoen voor uw voeten is een vak apart. Bij Van Camp kunnen we u daar perfect bij helpen. Met de brede kennis en ervaring op het gebied van schoenen, voetadvies, podologie en voetbehandelingen kunnen wij uitstekend helpen met het kiezen van de juiste schoenen voor uw voeten.

Voor elke voet een type schoen

Mooie schoenen en lekker lopen? Dat kan echt! Ons assortiment schoenen voor dames, heren en kinderen is erg breed, met verschillende stijlen en een goede pasvorm voor elk voettype.

Halve lengtematen

Herkent u dat, die schoen die net niet past? Dat u tussen twee maten invalt: niet de ene maat en ook niet de andere. De leveranciers van merkschoenen kennen dat ook. Daarom hebben ze vaak hun collectie uitgevoerd met halve lengtematen. Die tussenmaten kunnen net de oplossing zijn voor uw eigen voetlengte. Kom eens bij ons kijken en passen!